ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΚΡΗΤΙΚΗΣ ΜΑΚΡΟΒΙΟΤΗΤΑΣ

By Πέμπτη, Φεβρουαρίου 12, 2009

Το μυστικό της μακροβιότητας αλλά και της αυξημένης ερωτικής λίμπιντο των κρητικών φαίνεται πως λύθηκε, μετά από έρευνες που έγιναν από το Πανεπιστήμιο Κρήτης.

Μέχρι σήμερα πιστευόταν οτι η αιτία βρισκόταν στη μεσογειακή - ή κρητική όπως είναι ευρύτερα γνωστή - διατροφή. Η έρευνα του πανεπιστημίου κατέδειξε οτι η αιτία βρίσκεται αλλού: στην επίδραση του ψεκασμού που δέχονται κατά τακτά χρονικά διαστήματα οι κρητικοί αγρότες από τα αστυνομικά όργανα με χημικά και δακρυγόνα!

Ο ψεκασμός αυτός έχει ως αποτέλεσμα την εξουδετέρωση των όποιων λοιμώξεων και ιώσεων που ταλαιπωρούν τους αγρότες, σε τέτοιο σημείο που να βρίσκονται σε καθεστώς σχεδόν ανοσίας! Έτσι, απαλλαγμένοι από προσβολές στο ανοσοποιητικό τους σύστημα, οι αγρότες επιβιώνουν κατά πολύ περισσότερο από το μέσο όρο της χώρας. Ο μέσος όρος ζωής στην Κρήτη ξεπερνά τα 110 χρόνια!

Εξάλλου, ο ψεκασμός με δακρυγόνα δείχνει οτι ευνοεί και τη σεξουαλική ζωή των κρητικών. Η αιτία έχει αναγνωριστεί: οφείλεται στη χρήση δακρυγόνων, τα οποία προκαλούν συγκίνηση και κλάμα, με αποτέλεσμα να μεγαλώνει η ερωτική διάθεση των ψεκαζόμενων, αφού η συγκίνηση ευνοεί την έκκριση ορμονών ευνοϊκών για τη λίμπιντο. Εκεί άλλωστε οφείλονται και οι προσκλήσεις των ψεκαζόμενων αγροτών προς τους αστυνομικούς, ανακοινώνοντάς τους την πρόθεσή τους να ...συνουσιαστούν μαζί τους!

Μετά την πρόσφατη αυτή και επαναστατική ανακάλυψη, έχουν ανακοινωθεί πανελλαδικά δεκάδες διαδηλώσεις, ενώ απευθύνεται κάλεσμα προς απανταχού τους κουκουλοφόρους να συμμετάσχουν ώστε να προκαλέσουν τη μήνι των αστυνομικών και να αναγκαστούν να τους ψεκάσουν με χημικά.

Ο ΛΑ.Ο.Σ. κατέθεσε πρόταση νόμου σύμφωνα με την οποία θα επιτρέπεται ο ψεκασμός ακόμη και σε παράπονα πολιτών στα δημόσια ταμεία, ενώ κάποιοι επιτήδειοι άρχισαν ήδη να λειτουργούν παράνομα ως ψεκαστές κατ'οίκον, με ιδιόκτητα μηχανήματα και υπαλλήλους ντυμένους με τη στολή των ΜΑΤ!

You Might Also Like

2 σχόλια