ΔΕΛΤΙΟ ΥΦΕΣΗΣ

By Τρίτη, Φεβρουαρίου 10, 2009

Σιγά μην κάνει εκλογές ο Καραμανλής τώρα σύντομα! Εκτός από το γεγονός οτι -όπως είπε και ο ανεκδιήγητος Καρατζαφέρης - ο Καραμανλής είναι σιγουράκιας, είναι απίθανο να πάει σε εκλογές εν μέσω ύφεσης, ανεργίας στα ύψη, επιτήρησης από την Ε.Ε. και εσωτερικού αντάρτικου στο κόμμα του, χώρια που θέλει και κάτι μήνες για να ενεργοποιηθούν οι παραγραφές για τη SIEMENS. Αν πάει σε εκλογές τώρα, θα είναι σα να πίνει το κώνειο...

Οι ευρωζωνίτες υπουργοί κάλεσαν τις επιχειρήσεις να αποφύγουν τις μαζικές απολύσεις! Για τις απολύσεις σε μικρές ομάδες δεν είπαν τίποτα!

Ο πληθωρισμός πάντως έπεσε στο 1,8%, λόγω της πτώσης των τιμών του πετρελαίου και της μείωσης της κατανάλωσης. Το μάθημα: αν μαθαίναμε να αγοράζουμε ο,τι χρειαζόμαστέ -άντε και λίγο παραπάνω - θα είχαμε μια υγιέστατη οικονομία!

Η νέα ηγεσία του υπουργείου Ανάπτυξης , εν τω μεταξύ, δείχνει να λέει όχι στην ηλεκτροδότηση μέσω λιθάνθρακα. Θα χειροκροτήσουμε όμως μόλςι μάθουμε σε τι λέει ναι!

Εκτός αν λέει όχι επειδή ακόμη δεν έχει συναντηθεί με τους ενδιαφερόμενους επενδυτές, οι οποίοι θα φροντίσουν να του αλλάξουν γνώμη...

You Might Also Like

4 σχόλια