ΚΑΛΑ ΦΑΓΑΜΕ, ΚΑΛΑ ΗΠΙΑ ΜΕ, ΝΑ'ΧΑΜΕ ΚΑΙ...

By Δευτέρα, Μαρτίου 23, 2009

Τι μπορεί να κάνει κανείς με 70 ευρώ; Αρκετά, αλλά όχι πολλά. Κάτι θα φάει, κάτι θα πιεί και αυτό είναι όλο. Εκτός αν βρίσκεται στο Βερολίνο.

Η οικονομική κρίση χτύπησε την πόρτα ολόκληρης της Ευρώπης. Οι καταναλωτές κάνουν οικονομίες σε είδη πολυτελείας αλλά και σε είδη πρώτης ανάγκης. Η στάση τους αυτή οδήγησε πολλούς κλάδους σε πτώση των πωλήσεως. Ένας από τους κλάδους που είδε το τζίρο του να πέφτει ως συνέπεια της κρίσης είναι ο κλάδος των ...μπουρδέλων!
.
Το Pussy Club, ένα μπουρδέλο στο Βερολίνο αποφάσισε να σντιστρέψει την πτώση αυτή του τζίρου (που εκτιμάται γύρω στο 20%) κάνοντας μια προσφορά: με 70 ευρώ μπορούν πλέον οι πελάτες του κλάμπ να φάνε όσο θέλουν, να πιουν όσο θέλουν, αλλά και να πάνε με όποια - αλλά και μέ όσες - από τις 20 πόρνες του "καταστήματος", επίσης όσο συχνά, για όση διάρκεια και με όποιο τρόπο θέλουν!
Η προσφορά ισχύει για τις καθημερινές από τις 10 ώς τις 16:00' και το σαββατοκύριακο από τις 11 ως τις 17:00'. Για το βράδυ η τιμή ανεβαίνει στα 100 ευρώ.
Για τους μερακλήδες ,που επιθυμούν να ξεκινήσουν τη μέρα και να μείνουν και τη νύχτα, το κόστος είναι το άθροισμα των δύο ποσών. Επίσης, επιτρέπεται η είσοδος των ...συζύγων, και μάλιστα δωρεάν, για όσους δε μπορούν ούτε λεπτό χωρίς τη γυναίκα τους!

Η φόρμουλα αυτή της "κατά βούληση ικανοποίησης" έχει - προς στιγμήν - χλιαρά αποτελέσματα. Προφανώς - θα σκεφτούν πολλοί - κάτι τέτοιο είναι αναμενόμενο, αφού γίνεται σε ...λάθος χώρα! Παρόμοιες ενέργειες στη χώρα μας θα είχαν πολύ μεγαλύτερες πιθανότητες επιτυχίας... Αν και, στην πραγματικότητα, εμείς έχουμε κατορθώσει να καταντήσουμε μπουρδέλο ολόκληρη τη χώρα, να μας πηδάνε και, παρ'όλα αυτά να μην πληρωνόμαστε ούτε το ...βασικό (μισθό)... Ερασιτέχνες δηλαδή!
.
ΚΑΙ φαγητό λοιπόν, ΚΑΙ ποτό, ΚΑΙ σεξ κατά βούληση, αν και ...λιγάκι μακριά, στο Βερολίνο; Εφόσον είναι έτσι, όπως λέει και ο Θεοφράστου στο "Επί τροχών", θα ...το σκεφτώ! - πηγή LE MATIN

You Might Also Like

0 σχόλια