ΑΓΓΙΓΜΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΒΟΛΗ

By Πέμπτη, Απριλίου 02, 2009

Τελικά, η επίσκεψη του Ομπάμα στην Αγγλία εξελίσσεται σε εξαιρετική κωμωδία!
Το τελευταίο επεισόδιο είναι η περίπτυξη της γυναίκας του αμερικανού προέδρου, Μισέλ, η οποία έβαλε τα χέρια της και αγκάλιασε τη βασίλισσα της Αγγλίας, αγνοώντας (προφανώς από έλλειψη πληροφόρησης) την απαγόρευση από το πρωτόκολο να αγγίζει κάποιος τη βασίλισσα!

Έτσι, η καημένη η Μισέλ, σε στιγμή ανθρώπινης αδυναμίας λυπήθηκε τη καημένη τη γριούλα και είπε να της χτυπήσει τρυφερά την πλάτη και να την αγκαλιάσει, σε ένδειξη συμπάθειας. Στο βίντεο που ακολουθεί δείτε τη σκηνή όπως εξελίχθηκε.

Βέβαια, στο βίντεο δεν γίνεται εμφανές τι επακολούθησε, αν δηλαδή η βασίλισσα Ελισάβετ όρμησε και ...δάγκωσε την "ιερόσυλη" Μισέλ, ή αν ο πρίγκηψ Φίλιππος πέταξε το γάντι στον Μπάρακ Ομπάμα, προκαλώντας τον σε μονομαχία στη βόρεια πύλη το ξημέρωμα...

Το μόνο που έγινε γνωστό είναι οτι ο δικός μας Χρήστος Ζαμπούνης στο άκουσμα της χειρονομίας της Μισέλ Ομπάμα λιποθύμησε, ενώ ο εκπρόσωπος του State Department δήλωσε για το άγγιγμα: "What's the big deal? Michelle was just trying to be friendly! Anyway, her hands had just been washed"!

Αύριο θα συνεδριάσει το βρετανικό πολεμικό Συμβούλιο, για να αποφασίσει για τις ενέργεις που θα γίνουν λόγω της αμερικανικής προσβολής! Το φόρεμα που φορούσε η βασίλισσα κατά τη στιγμή του αγγίγματος κάηκε δημοσίως - ήταν άλλωστη πολύ παλι¨ο, από το 1956 - και την άγγιξε και μαύρη η οποία δεν ήταν παραδουλεύτρα! Η βρετανική κοινή γνώμη βρίσκεται σε κατάσταση σοκ, ενώ πληροφορίες αναφέρουν οτι συγκεντρώνονται πολλοί διαδηλωτές έξω απο την αμερικανική πρεσβεία στο Λονδίνο, την οποία και πολιορκούν!

You Might Also Like

0 σχόλια