Ο ΔΗΜΟΛΟΓΟΣ ΠΙΝΕΙ ΚΑΙ ΜΕΘΑ...

By Σάββατο, Ιουνίου 13, 2009

Όχι ρε γαμώτο! Γιατί τώρα έπρεπε να γίνει αυτό; Χικ! Τι μύγα τον τσίμπησε; Πως θα συνεχίσουμε τώρα εμείς μόνοι μας; Πως; Χικ!
Γιατί ρε Θοδωρή! Γιατί έστειλες το γράμμα; Χικ! Γιατί έκανες τέτοια κίνηση; Από όλα τα απονενοημένα, επέλεξες το πιο απονενοημένο όλων; Ποιός σε έσπρωξε σε τέτοια απο...απο...απόγνωση; Ποιός αλήτης; Χικ!

Αφού πρώτα σε σσσσυκοφάντησαν, σσσσε αποτελείωσαν κιόλας! Μάλλον σε ανάγκασαν να στείλεις την επιστολή υπό την απειλή όπλου! Τι μάλλον, σίγουρα! Χικ! Ή μήπως παρασύρθηκες, ως γιός ταχυδρόμου, και ...το πήγες το γράμμα;

Αλλά έτσι είναι πάντα! Τους καλύτερους τους αναγκάζουν να αποσυρθούν, για να κυριαρχούν οι ...μέτριοι! Χικ!
Αλλά να αναγκάσουν ένα Ρουσόπουλο να αποσυρθεί! Αυτό είναι ανήκουστο! Τι ανήκουστο, ανήκεστο! Χικ! Η πολιτική ζωή χωρίς το Θοδωρή είναι σα φαγητό ανάλατο!
Περάσαμε τόσο ωραία! Βασικά, με τις ίντριγκές μας, τις δολοπλοκίες μας, είχαμε επιτέλους και μεις μια αυλή, όπως δεν την είχαμε δει από την εποχή της Φρειδερίκης! Χικ! Α ρε Θοδωρή, εσύ έπρεπε να είσαι βασιληάς! Για να μην πω αυτοκράτορας! Και η Μάρα ...Σίσσυ! Χικ!

Πάντως, καλά έκανες και έφυγες από αυτή τη σαπίλα! Να γλυτώσεις. Χικ! Όλοι είναι ίδιοι. Μόνο εσύ διέφερες! Ήσουν τίμιος και ταπεινός. Χικ! Για αυτό και σε έφαγαν τα συμφέροντα. Ξεκουράσου τώρα και να επιστρέψεις. Όλοι οι έλληνες σε χρειαζόμαστε. Άλλωστε, θα περιμένουμε πως και πως την υποψηφιότητά σου για πρόεδρος της Δημοκρατίας!
Χικ!

You Might Also Like

0 σχόλια