ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΕΣ ΕΠΙΔΕΙΞΕΙΣ ΒΛΑΚΕΙΑΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΕΧΤΑ

By Πέμπτη, Ιουνίου 18, 2009

Κάποιοι κακοποιοί, αυτο-επονομαζόμενοι Σέχτα, πυροβόλησαν και σκότωσαν έναν αστυνομικό της Αντιτρομοκρατικής χτες το πρωί, μέσα στο αυτοκίνητό του. Την ίδια μέρα ακολούθησαν τα εξής γεγονότα:

- ο αρμόδιος αναπληρωτής υπουργός εσωτερικών και δημόσιας τάξης Χρ. Μαρκογιαννάκης χαρακτήρισε τη δολοφονία άνανδρη (λες και υπάρχει αντρίκια εν ψυχρώ δολοφονία...)

κυβέρνηση αποσυνέδεσε τα εγκαίνια του μουσείου της Ακρόπολης από το φόνο του αστυνομικού (λες και χρειαζόταν...)

- το αυτοκίνητο μέσα στο οποίο δολοφονήθηκε ο αστυνομικός ήταν χαλασμένο και ακινητοποιημένο για περισσότερο από 10 ημέρες, περιμένοντας οδική βοήθεια (...)

- ο ιατροδικαστής έκανε δυόμιση ώρες να φτάσει στο σημείο της επίθεσης (δεν έβρισκε ταξί;)

- ο εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ δήλωσε οτι τα θέματα ασφαλείας βρίσκονται πολύ ψηλά στην ατζέντα του ΠΑΣΟΚ (λες και αυτό αλλάζει κάτι στα γεγονότα...)

- όλα τα πολιτικά κόμματα εξέφρασαν τη λύπη τους (τι θα εξέφραζαν, τη ...χαρά τους;)

- το KKE βρήκε ευκαιρία να μιλήσει και πάλι για ιμπεριαλιστικά κέντρα, για προβοκάτσια, για κλιμάκωση της πάλης και για λαϊκά δικαιώματα (ακόμα και το ίδιο χασμουριόταν την ώρα που τα έλεγε αυτά...)

- ο πρώην πρόεδρος της Ένωσης Αξιωματικών μίλησε για "αξιωματικούς που πήραν τα αδαμάντινα γλείφοντας" (!)

- συνδικαλιστές της ΕΛΑΣ καταγγέλλουν οτι εκατοντάδες στελέχη που είχαν εκπαιδευτεί για την Ολυμπιάδα του 2004 είτε αποστρατεύτηκαν είτε συνταξιοδοτήθηκαν με την αλλαγή κυβέρνησης (αν είναι δυνατόν!)

Η γελοιότητα που αποπνέει η σειρά των προαναφερθέντων γεγονότων κάνει εμφανή την απέραντη φαιδρότητα και την επικίνδυνη βλακεία που έχει κατακλύσει την ελληνική πραγματικότητα. Έστω και ένα από τα παραπάνω γεγονότα θα έφτανε για να σημάνει συναγερμός βλακείας σε οποιαδήποτε σοβαρή χώρα. Εδώ όμως ο ένας συναγωνίζεται τον άλλον στη βλακεία! Μέτρο δεν υπάρχει, συνεπώς ούτε και όριο...
Και μεις καθόμαστε και σχολιάζουμε τις γυμναστικές αυτές επιδείξεις βλακείας, χειροκροτώντας - επειδή "έτσι πρέπει" - την ακατάσχετη μπουρδολογία του κάθε ανίκανου. Και αδυνατούμε ομαδικώς να αντιληφθούμε την αξία και τη σοφία που κρύβει μέσα της η απλή ...σιωπή!

You Might Also Like

4 σχόλια