ΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΜΑΝΩΛΗ

By Τρίτη, Ιουνίου 16, 2009

Κι ενώ ολόκληρο το πολιτικό φάσμα ψάχνει εναγωνίως να μάθει ποιές είναι οι δύο αποφάσεις που κοινοποίησε ο Γιάννης Μανώλης στον πρωθυπουργό, ο ΔΗΜΟΛΟΓΟΣ έχει αποκλειστικές πληροφορίες. Απευθείας από το μυαλό του Γιάννη Μανώλη λοιπόν, να τι αποφάσισε ο αντάρτης βουλευτής της Ν.Δ.:

1. Όλα συγκλίνουν στο οτι ο Γιάννης Μανώλης αποφάσισε να ξυρίσει το μούσι! Η απόφαση είναι ειλημμένη, δε χωρά συζήτηση και το αποτέλεσμα αφήνει το βουλευτή αδιάφορο. Ωστόσο, άνθρωποι του κύκλου του, και κυρίως ο Γεράσιμος Γιακουμάτος του δήλωσαν ευθαρσώς οτι θα είναι σα ..... ξυρισμένο!

2. Η δεύτερη απόφαση του Γιάννη Μανώλη, την οποία ο βουλευτής κοινοποίησε στον πρωθυπουργό με την επιστολή του, είναι οτι αποφάσισε να αλλάξει το όνομά του. Το Γιάννης Μανώλης τον ενοχλεί, γιατί οι ψηφοφόροι δεν ξέρουν πως να τον φωνάξουν, Γιάννη ή Μανώλη, οπότε και αυτός αποφάσισε να το κάνει Γιάννης Γιαννομανώλης ώστε να είναι πάντα μέσα.

Οι δύο αυτές πολύ σημαντικές αποφάσεις έγιναν γνωστές στον πρωθυπουργό, ο οποίος ευχήθηκε στο βουλευτή καλή επιτυχία. Ωστόσο, δημιουργήθηκαν σενάρια σχετικά με την επιβίωση της κυβέρνησης, κάτι όμως που ο Γιάννης Μανώλης διέψευσε κατηγορηματικά, λέγοντας οτι "ξυρίζοντας το μούσι, έρχομαι ακόμα πιο κοντά στην πραγματική εικόνα της κυβέρνησης"!

You Might Also Like

2 σχόλια