ΛΑΟΣ: ΤΑ ΠΑΡΑΤΡΑΓΟΥΔΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ

By Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 04, 2009

Από δώ το έχει, απο κει το έχει, ο Γιώργος Καρατζαφέρης γίνεται σιγά-σιγά και μεθοδικά η Ανίτα Πάνια, και το ΛΑΟΣ τα ΠΑΡΑΤΡΑΓΟΥΔΑ της πολιτικής! Αντε Γιώργο, και μεις ...νονοί!

Αφενός μαζεύει όλους τους πικραμένους από τη Νέα Δημοκρατία, που μην έχοντας ελπίδες να εκλεγούν-ή να ξαναεκλεγούν-βλέπουν στο ΛΑΟΣ μια δεύτερη ευκαιρία.

Αφετέρου μαζεύει όλους τους γραφικούς, όσους κέρδισαν αναγνωρισιμότητα όχι αναγκαία δείχνοντας ένα πρόσωπο σοβαρό και ελκυστικό, αλλά έγιναν γνωστοί μπουρδολογώντας, αερολογώντας, ουρλιάζοντας, κάνονας τον κλόουν, τραγουδώντας ή ακόμη και ...κάνοντας μπότοξ!

Έτσι, παρά το τέλος της μεταγραφικής περιόδου, ο Γιώργος Καρατζαφέρης κλείνει νέους παίκτες για την ομάδα του, με πρόσφατες προσθήκες το Δημήτρη Κωνσταντάρα (ανάξιο γιό μεγάλου πατρός, πικραμένο πρώην νεοδημοκράτη βουλευτή με μηδενικές ελπίδες να ξαναβγεί με τη ΝΔ αλλά και με ανύπαρκτο κοινοβουλευτικό έργο), Γιώργο Γαρουφαλιά (ιστορικό στέλεχος της ΝΔ στο νομό Λάρισας, επίσης χωρίς πιθανότητες εκλογής με τη ΝΔ), αλλά ακόμη και τον Ηλία Ψινάκη!

Να δούμε τον Ηλία Ψινάκη στη Βουλή να λέει στον Κώστα Καραμανλή "γλυκειά" και τίποτα άλλο...!

Το Dream Show λοιπόν του Γιώργου Καρατζαφέρη, με τα διάφορα ταλέντα -και μη, που καταντά Nightmare Show, αν κοιτάξουμε καλύτερη τη σύνθεση, τους παίκτες, και τελικά καταλήγει ΠΑΡΑΤΡΑΓΟΥΔΑ, λόγω της ιδαίτερης προσωπικότητας του καθενός από αυτούς.

Παλιά, πριν την τηλεοπτική λαίλαπα, η ομάδα του ΛΑΟΣ θα ονομαζόταν απλά ΔΑΦΝΙ, για ευνόητους λόγους. Μπουμπούκοι, τζουτζούκοι και τραμπούκοι κάνουν ένα συνοθύλευμα, μια κουστωδία πολιτικών απόβλητων που, υπό φυσιολογικές συνθήκες, θα έβρισκαν θέση στο Δαφνί.

Σήμερα όμως, με μοντέλα τύπου Dream Show και ΠΑΡΑΤΡΑΓΟΥΔΑ, ο χαρακτηρισμός του "πολιτικού" μορφώματος που είναι το ΛΑΟΣ είναι πιο εύκολος και ακριβής. Και σίγουρα και ...πιο in !

You Might Also Like

0 σχόλια