ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ Ή ΠΡΩΤΟ ΦΛΕΜΜΑ?

By Δευτέρα, Οκτωβρίου 19, 2009

Θέλετε αν ξέρετε πως γεμίζει την πισίνα της με θαλασσινό νερό η Μαριάννα Λάτση?
Θέλετε να μάθετε πως κατούρησε στην πάνα της η κόρη του Σάκη Ρουβά?
Θέλετε να γίνετε κοινωνοί του ανάμματός του πούρου της Γιάννας Αγγελοπούλου?
Σας ενδιαφέρει το χρώμα του εσώρουχου της Τζούλιας Αλεξανδράτου? Σας καίει που βγήκε χτες το βράδυ το τζετ σετ, ξοδεύοντας για αλκοόλ όσα θα βγάλετε εσείς τα επόμενα πέντε χρόνια? Είναι μέσα στα ενδιαφέροντά σας τα ρούχα που φόρεσε η τάδε επώνυμη στην τάδε πρεμιέρα?
Είχατε μιa φαγούρα αν χώρισε ο Γρηγόρης?
Η χθεσινή σας αϋπνία οφείλεται στην απορία για το αν ο τάδε γόνος διασκέδασε χτες βράδυ ή όχι?
Το αυτοκίνητο του τάδε εφοπλιστή σας αφορά προσωπικά?
Η βάφτιση του παιδιού της Ελένης Μεναγάκη είναι το σημαντικότερο θέμα της ημέρας για σας?

ΑΝ ΟΧΙ, ΓΙΑΤΙ ΠΑΤΕ ΚΙ ΑΓΟΡΑΖΕΤΕ ΤΗΝ ΚΩΛΟΦΥΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ, ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΠΛΟΥΣΙΟΤΕΡΟ ΤΟ ΜΠΟΜΠΟΛΑ?

Δεν πήρατε ακόμη χαμπάρι οτι η συγκεκριμένη κωλοφυλλάδα έχει καταντήσει απλώς μια συνεχής κι εμετική παράθεση λαιφσταϊλάτων ανεπάγγελτων? Πόσο αφελείς μπορεί να είστε να τρέχετε αν πληρώνετε για μια συλλογή βλακωδών κι εξοργιστικών πληροφοριών, κουτσομπολιού επιπέδου Κατίνας, που σκανδαλωδώς σας τις πουλάνε? Τι σας κόφτει για την επίδειξη πλούτου των χαραμοφάηδων που θέλει να προβάλλει ο Μπόμπολας? Τι σας νοιάζει για τα λεφτά που ξόδεψε στα μπουζούκια ο κάθε παπάρας? Γιατί σας περνάνε σαν τρόπο ζωής τη μαλακία του κάθε κόπανου? Γιατί η ηλιθιότητα που διέπει τη θεματολογία μιας ολόκληρης εφημερίδας την κατατάσσει πρώτη σε πωλήσεις?

Το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ ξεκίνησε με καλές προοπτικές. Έχει καταντήσει μια μπουρδελοφυλλάδα του κώλου, ένα ξέπλυμα χωριατιάς και νεοπλουτισμού μαζί, μια Ζαμπουνόπερα για φυτούκλες, μια εφημερίδα τουαλέτας (για ημέρες απόλυτης ανεπάρκειας σε χαρτί υγείας).

Αν θέλετε σώνει και καλά να διαβάζετε τις πορδές των επωνύμων, πληρώστε τη μπομπολοφυλλάδα. Αν όχι, πληρώστε καμιά άλλη, ή, ακόμη καλύτερα, αν σας κόβει λιγάκι, μη διαβάζετε τίποτα. Θα δείτε οτι δε θα μείνετε ούτε ελάχιστα πίσω στην ενημέρωσή σας. Αντιθέτως, θα μάθετε να ψάχνετε τις ειδήσεις εκεί που πραγματικά βρίσκονται...

ΥΓ. Ρίξτε μια ματιά και στο zougla.gr. Τα ίδια και χειρότερα... Του επωνύμου το κάγκελο, η βλακεία σε υπέρτατο μεγαλείο...

You Might Also Like

2 σχόλια