ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΒΡΕ ...ΙΔΙΟΤΕΛΕΙΣ ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΙ !

By Πέμπτη, Δεκεμβρίου 31, 2009

Δύο χρόνια πριν από το 2012, οπότε, ούτως ή άλλως θα μας πάρει και θα μας σηκώσει, είπαμε να ...γλεντήσουμε. Γιατί γλεντάμε, μόνο εμείς το ξέρουμε. Όμως, κι αν δε γλεντάμε, τι θα καταλάβουμε? Οπότε, πετάμε πυροτεχνήματα στον αέρα, γλεντώντας το εφήμερο της ύπαρξής μας ωσάν να καταλαβαίναμε γιατί γίνονται όλα αυτά!

Τώρα, μπορεί να υπάρχουν και μερικοί που καταλαβαίνουν... Ή έστω, κάνουν οτι καταλαβαίνουν. Άλλωστε, όλη μας η ζήση ένα θέατρο δεν είναι? Παίζουν λοιπόν το ρόλο τους για να πείσουν τον εαυτό τους οτι ξέρουν τι κάνουν... Αν ξέραμε τι κάνουμε, άραγε θα κάναμε τίποτα διαφορετικά? Ποιός ξέρει... Όμως, υπάρχει και η πιθανότητα, αν τυχόν ξέραμε, να μην κάναμε ...απολύτως τίποτα! Λέτε? Μπορεί...

Καλή χρονιά λοιπόν, με αυτές τις ..αμφίρροπες σκέψεις! Τι δηλαδή, περιμένατε και τίποτα καλύτερο? Στου ...ΔΗΜΟΛΟΓΟΥ είστε! Δεν ξέρατε.. δε ρωτάγατε?
Άντε, καλή χρονιά σε λόγου σας. Να γίνετε ζάμπλουτοι, να δούμε τι θα καταλάβετε! Να ευτυχήσετε, να δούμε τι θα την κάνετε τόση ευτυχία... Να σας έρθουν όλα δεξιά ...μάλλον αφήστε καλύτερα, μόλις τώρα τη ρίξαμε στο χρονοντούλαπο αυτή... Τι να σας ευχηθώ τότε? Καλά μυαλά ας πούμε? Γιατί, υπάρχουν και ...κακά?
Είμαι σε απόγνωση. Δεν έχω μια ...αξιοπρεπή ευχή να σας δώσω... Τι άλλο θα μπορούσα να ευχηθώ? Στα ...δικά μας οι λεύτερες? Τι στο καλό? Άλλαξα φύλο? Καλά κρασιά? Είμαι κατά του αλκοόλ... Τελικά δε λέει να είσαι κατά των πάντων... Πρέπει να είσαι και ...υπέρ μερικών πραγμάτων... Για να δούμε... Είμαι υπέρ ..των αδυνάτων ας πούμε... Τι να ευχηθώ λοιπόν? Καλά ...BODYLINE?

Ό,τι και να ευχηθεί κανείς, ας πραγματοποιηθεί. Έτσι, για να ικανοποιηθεί ο εγωισμός μας. Γιατί, αυτός είναι η αιτία που τρέχουμε... Ας είμαστε εγωιστές, αρκεί να ...προσέχουμε! Να μην τσιμπάμε! Να μην είμαστε ευκολόπιστοι. Να μη μασάμε. Να μη γουστάρουμε μπούρδες. Να μην ανεχόμαστε τις κουτσουλιές των άλλων αντί για τις δικές μας. Να είμαστε πρωτότυποι. Λυπησιάρηδες. Αστείοι και γελοίοι από επιλογή μας. Αυτάρεσκοι και ενοχλητικοί. Ανάξιοι και τεμπέληδες, αλλά και άνθρωποι. Αυτά. Γερά... Καλή χρονιά με όλα αυτά... Μαζί...

You Might Also Like

2 σχόλια