ΒΑΛΤΕ ΤΗΝ ΠΕΡΑΙΩΣΗ ΣΤΟΝ ΚΩΛΟ ΣΑΣ...

By Τρίτη, Σεπτεμβρίου 21, 2010

- Άσε ρε συ, έχω να πληρώσω εφορία...
- Καλά, μαλάκας είσαι? Ποιός πληρώνει εφορία?
- Και τι να κάνω, να μην πληρώσω?
- Όχι φυσικά! Αφού σε λίγο καιρό θα βγει ΠΕΡΑΙΩΣΗ και θα πληρώσεις ένα μικρό μέρος.μόνο.. ¨Αστα λοιπόν, κι άμα στα ζητήσουν ...πας και τα δίνεις...

Κάπως έτσι θα λύνεται πλέον το ζήτημα της εφορίας. Γιατί, η κυβέρνηση, όπως και κάθε κυβέρνηση, με πρόσχημα την άντληση ρευστού ζεστού χρήματος, εφαρμόζει περαιώσεις που δίνουν συγχωροχάρτι σε όλους τους φοροφυγάδες, και τους επιτρέπουν να καμαρώνουν, γιατί, όχι μόνο δεν πλήρωσαν όταν έπρεπε, αλλά αντιθέτως, γλύτωσαν και τεράστια πρόστιμα...!

Κι αναρωτιέται κανείς: γιατί να πληρώνει εφορία, αφού ο κάθε μεγαλογιατρός και δικηγόρος που δεν πληρώνει γλυτώνει και λεφτά από πάνω?

Το κράτος δηλαδή γίνεται εμπνευστής της φοροδιαφυγής... και συνεργός στην ΑΠΑΤΗ...! Ως ηθικός αυτουργός...!

Η ΠΕΡΑΙΩΣΗ είναι ΜΙΑ ΜΠΟΥΡΔΑ...! Τι θα πει ΠΕΡΑΙΩΣΗ? Μια ...κοτσάνα ανέμπνευστων οικονομολόγων, ανίκανων διαχειριστών, που δε μπορούν να βάλουν τάξη, το παραδέχονται και συμβιβάζονται με ...ό,τι έχει ευχαρίστηση ο καθένας φοροφυγάς!!!

Μάγκες δε σας εξέλεξε κανένας για να χαρίζετε χρέη στους απατεώνες! Από τα 35 διεκατιμμύρια ευρώ που είναι τα χρέη, ελπίζει, λέει το υπουργείο να εισπράξει ...3 δις... ! Πάτε καλά ρε? 35 χρωστάνε, 3 θα δώσουν? Κι αυτά ...ΙΣΩΣ?
Να τρέξετε να τους κυνηγήσετε. Να πάρετε τα λεφτά του κράτους, γιατί του κράτους είναι... Οϋτε δικά τους, ούτε και δικά σας...

Όταν ακούω ΠΕΡΑΙΩΣΗ αντιλαμβάνομαι το βαθμό της ανικανότητας των πολιτικών μας... Όταν ακούω ΠΕΡΑΙΩΣΗ σκέφτομαι πως θα φοροδιαφύγω.... Όταν ακούω ΠΕΡΑΙΩΣΗ ...βγάζω σπυριά... Βάλτε την ΠΕΡΑΙΩΣΗ στον κώλο σας! Όχι στον ...δικό μας...!

You Might Also Like

0 σχόλια