ΠΡΟΣΟΧΗ - ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΑΤΗ !

By Παρασκευή, Δεκεμβρίου 21, 2007

Αντί να καταργήσει τα βαρέα και ανθυγιεινά, προτείνει την υπαγωγή 18.000 ακόμη εργαζομένων σ'αυτά η Φάνη Πάλλη-Πετραλιά (και δικαίως, αφού πρόκειται για επαγγέλματα ζόρικα...). Τι σημαίνει αυτό ; Ότι έλεγε βλακείες ο προκάτοχός της για τη μείωση του αριθμού των υπαγομένων; Οτι τελικά το ασφαλιστικό δεν είναι σε τόσο κρίσιμη κατάσταση όσο αφήνουν να εννοηθεί; Τι, τέλος πάντων;

Τίποτα από όλα αυτά. Στρατηγική κίνηση είναι για να μεταστρέψει το κλίμα. Το γεγονός οτι ο πρωθυπουργός συναίνεσε στην κίνηση συτή δείχνει πόσο καίγεται να περάσει μηνύματα στην κοινωνία και να βελτιώσει την εικόνα της κυβέρνησης που, θεωρεί, οτι έχει πληγεί από τους χειρισμούς Μαγγίνα.

Βέβαια, ισχύει απόλυτα το "φοβού τους Δαναούς και δώρα φέροντας". Όποιος περιμένει ανάλογη συνέχεια από τη Φάνη γελιέται οικτρά. Απλή παράταση χρόνου παίρνει η κυβέρνηση και στάχτη στα μάτια των συνδικάτων ρίχνει, με επικοινωνιακά τερτίπια, έμπνευσης ...you know who's... Η συνέχεια δε θα είναι καθόλου ανάλογη και θέλει ανοιχτά τα μάτια για να γλυτώσουμε το δούλεμα και την πολιτική ΑΠΑΤΗ.

You Might Also Like

0 σχόλια