ΑΥΤΟΣ Ο ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ!

By Κυριακή, Ιανουαρίου 13, 2008

Στις 31 Μαϊου στην Κοπεγχάγη θα διεξαχθεί ένα μαραθώνιος. Η Κοπεγχάγη παίρνει τη σκυτάλη από το Σαν Φρανσίσκο και το Λονδίνο που οργάνωσαν το μαραθώνιο τις προηγούμενες χρονιές.

Ε και λοιπόν; θα αναρωτηθείτε... Και τι έγινε αν γίνει ένας μαραθώνιος στην Κοπεγχάγη;

Έγινε, έγινε. Γιατί ο συγκεκριμένος μαραθώνιος μας ανήκει δικαιωματικά και θα έπρεπε να τον διεκδικήσουμε με νύχια και με δόντια, γιατί η έμπνευσή του προέρχεται από εμάς και οι ξενέρωτοι αμερικανοευρωπαίοι σφετερίζονται τη δική μας δικαιωματική ιδιοκτησία του συγκεκριμένου μαραθώνιου.

Κι αυτό γιατί πρόκειται για το μαραθώνιο ΑΥΝΑΝΙΣΜΟΥ! Ακριβώς!
Με την ονομασία "Masturbate-a-Thon 2008" ο μαραθώνιος αποσκοπεί να σπάσει τα ταμπού, όπως σημειώνει η σεξολόγος διοργανώτριά του, και να δώσει την ευκαιρία στους συμμετέχοντες να ...βελτιώσουν την τεχνική τους!
Ο μαραθώνιος θα διεξαχθεί σε τρεις παράλληλους χώρους, έναν για άντρες, έναν για γυναίκες και έναν μεικτό.

Τι λέτε, προλαβαίνουμε να στείλουμε εθνική αποστολή; Ή μήπως θα έχουν πηδήσει όλοι από τα μπαλκόνια μέχρι τότε; Δεν είναι κρίμα να πάει χαμένη τόση προπόνηση; Ασχολούμαστε με τη EUROVISION και όλους τους ανώφελους διαγωνισμούς και δεν ασχολούμαστε με ό,τι αξίζει πραγματικά. Εκεί που μπορούμε να διακριθούμε και να προβάλλουμε τις ιδιαιτερότητες της φυλής μας! Αν και, μεταξύ μας, ακόμη και όσους στέλνουμε στη EUROVISION να στείλουμε, πιο καλά από το διαγωνισμού τραγουδιού θα πάμε...

You Might Also Like

0 σχόλια