ΕΥΠ ΚΑΙ ΠΡΩΙΝΟΣ ΚΑΦΕΣ...

By Κυριακή, Ιανουαρίου 20, 2008

Μία ημέρα πριν την αρχή της εβδομάδας, και το σκηνικό γύρω από την πρώην υπόθεση Ζαχόπουλου και νυν υπόθεση Ζαχόπουλου-Αναστασιάδη-ανθρώπων Καραμανλή-ΕΥΠ δείχνει να γίνεται ολοένα και πιο ζοφερό. Πολλά είναι τα μελανά σημεία, δηλαδή τι μελανά, κατράμι είναι, και το καινούριο είναι οτι, με την εμπλοκή των ΜΜΕ και του Θέμου, το παιχνίδι γίνεται και παιχνίδι επικοινωνίας περισσότερο, παρά κοινωνίας!

Κι ενώ ολόκληρη η Ελλάδα περιμένει να ανέβει ψυχολογικά ο Ζαχόπουλος για να δώσει τελικά κατάθεση και να πει ό,τι έχει να πει τουλάχιστον, δεν αποκλείεται τις προσεχείς ημέρες να δούμε και το Θεόδωρο Ρουσόπουλο να μπαίνει στο παιχνίδι, με πρωτοβουλία του Θέμου Αναστασιάδη. Βέβαια ο Θόδωρος θα κάνει τα πάντα για να μείνει εκτός προβολέων, ώστε να συνεχίσει απρόσκοπτα να κινεί τα νήματα, όμως αν χρειαστεί, θα έρθει μπροστά.

Βέβαια, 7 στους 10 έλληνες πιστεύουν οτι δε θα αποκαλυφθεί η αλήθεια, κάτι που σημαίνει οτι όλοι την έχουν ...χεσμένη τη δικαιοσύνη!

Η Παπαρήγα βλέπει πορεία ζύμωσης της αναδιάταξης του πολιτικού σκηνικού, το ζήτημα είναι προς ποια κατεύθυνση... Δεν έχει άδικο βέβαια, γιατί, κάτι ο Δήμος Πολιτών (σιγά μη ονομαστεί και ...Δημολόγος!) του Βενιζέλου, κάτι οι ...μπούρδες της Μπουρδάρα για γυναίκα πρωθυπουργό (από ...ν-τώρα;), η απάντηση του Αβραμόπουλου (είμαι και γώ εδώ!"), ο Σαμαράς που δηλώνει υποταγή, προκειμένου να γλυτώσει την επέλαση της κόρης του Μητσοτάκη, ο Τσίπρας που ξεκινά τις επαφές του στη Θεσσαλονίκη από τα Hondos Center(!), ο Κουβέλης που προσπαθεί να μιλήσει για θέματα που, στην ουσία, τα έχει γραμμένα να μην πούμε που..., κάτι ο Καρατζαφέρης που αναγκάζεται κάθε τόσο να βγαίνει μπροστά για να ακουστεί και λίγο το ΛΑ-ΛΑ-ΛΑ-ΟΣ, αφού οι υπόλοιποι δίνουν σόου κοτσανολογίας, όλα αυτά στοιχειοθετούν μια πραγματικότητα ιλαρή και τραγική όμως συνάμα, που βρίθει ανικανότητας και σύγχρονης βλαχο-επικοινωνιομανίας με στοιχεία μιμητισμού και ανεπανάληπτες βλακείες.

Ο Γιωργάκης θέλει να κάνει το ΠΑΣΟΚ κόμμα ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ (και μετά θα μετονομαστεί ο ίδιος σε ΤΖΩΡΤΖ ΚΕΝΝΕΝΤΥ!), οι παρακείμενοι πελάτες στα καφέ γίνονται πράκτορες της ΕΥΠ, ενώ ο Θέμος μάχεται με νύχια και με δόντια να μη χάσει τα κεκτημένα, χτυπημένος από πρώην φίλους, από Κυπατζήδες, από το Ρουσόπουλο και από την αλαζονεία του!

Ο Κωστάκης το σκάει στην Τουρκία, χωρίς πραγματικά να ξέρει γιατί, και ετοιμάζεται να κερδίσει πόντους από την επίσκεψή του στο Πατριαρχείο, ίσα-ίσα για τις εντυπώσεις. Αφού πλέον μόνο αυτές μετράνε!

Όμορφος κόσμος ηθικός, λοιπόν, και το έργο συνεχίζεται αυτή την εβδομάδα, μετά από την απομάκρυνση του αμαρτωλού προέδρου του ΕΟΦ (δείτε επόμενο post) και τον Κλαδά, τον Αγγέλου, τον Ανδριανό και το Ρουσόπουλο να πίνουν κάθε πρωί τον καφέ τους με τον Καραμανλή και να απεργάζονται τρόπους να βγούν λάδι από τη θύελλα και να συνεχίσουν το ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΤΙΚΟ τους έργο!

You Might Also Like

4 σχόλια