ΜΕΣ'ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΤΟ ΧΑΜΑΜ...

By Πέμπτη, Ιανουαρίου 24, 2008

Εξαιρετικά τα αποτελέσματα από την επίσκεψη Καραμανλή στην Τουρκία. Πήρε δυό συνταγές για σουτζουκάκια η Νατάσα, ένα δερμάτινο ο Ρουσόπουλος και τώρα πάνε στην Πόλη για χαμάμ!


Λήξαν, προς στιγμήν, το θέμα Κουκοδήμου... Τι έκανε άλλωστε; Απόπειρα εξαγοράς δημοσιογράφου... Σιγά το έγκλημα!

Ο Καρατζαφέρης ζήτησε να σχηματιστεί κυβέρνηση προσωπικοτήτων! Επειδή δεν επεκτάθηκε περισσότερο, να ενημερώσουμε οτι ως μέλη της κυβέρνησης αυτής εννοούσε τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη, το Μητροπολίτη Άνθιμο, τον ADONIS Γεωργιάδη, τον υιό Πλεύρη και φυσικά την αφεντιά του! Και στην αντιπολίτευση τον Παπαθεμελή, για να έχει επίπεδο!

Τι φωνάζει η αντιπολίτευση για τον εκλογικό νόμο; Αφού προβλέπει οτι στις μεθεπόμενες εκλογές θα κάνει κυβέρνηση ...όποιος προλάβει!

Στην Ιταλία πάλι, θα γίνει δημοψήφισμα με αντικείμενο την αλλαγή του εκλογικού νόμου και την ψήφιση νέου που θα ευνοεί τον δικομματισμό. Τι το θέλετε βρε παιδιά.Δε βλέπετε εμάς; Τον ψηφίσαμε στο πιτς φυτίλι!

Παραιτήθηκε τελικά από νομικός σύμβουλος της ΓΣΕΕ ο εργατολόγος Χρήστος Νικολουτσόπουλος. Άλλος ένας που νόμιζε - αδίκως - πως το θέμα θα ξεχαστεί γρήγορα...

Πως ονομάζεται για τις ΤΣΙΠΟΥΡΕΣ η περιοχή γύρω από τα Ίμια; ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ(λόγω της απαγόρευσης της αλιείας στην περιοχή)!

Έ, όχι και φιλοαμερικανή η Ντόρα, κύριε Καρατζαφέρη! Αφού προχθές πέταξε στα σκουπίδια ένα donut!

Απλώς, θεωρεί οτι Λένιν-Στάλιν-Πούτιν δεν είναι in!

Άρχισαν να ανεβαίνουν πάλι τα χρηματιστήρια, μετά το φουντάρισμα από την αρχή της εβδομάδας. Να σας πω όμως ένα μυστικό; Έχουν πάρει ...βιάγκρα!

Φυσικά! Αφού πήγε ο Κωστάκης, έπρεπε να πάει και ο Νικολά Σαρκοζύ στο Τάζ Μαχάλ! Ζήλιες!

Θύμα οικονομικής απάτης έπεσε στις δραστηριότητές της στον τομέα των προμηθειών η γαλλική τράπεζα Societe Generale, απάτη ύψους 4,9 εκατομμυρίων ευρώ. Ποιός είναι ρε παιδιά ο απατεώνας, να τον κάνουμε υπουργό Οικονομικών;

You Might Also Like

0 σχόλια