ΣΥΡΙΖΑ - BACK TO THE FUTURE...

By Κυριακή, Φεβρουαρίου 10, 2008

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΣ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΣ Κουβέλη έναντι ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟΥ ΑΡΙΣΤΕΡΙΣΜΟΥ Τσίπρα στο ΣΥΡΙΖΑ. Και ο ρεαλισμός πέρασε σύριζα! Με όρους τηλεοπτικούς η αντιπαράθεση, συγκρίνοντας φάτσες και όχι πολιτικές. Με τον Τσίπρα τρομακτικά αμήχανο, να προσπαθεί να μιλήσει τρέμοντας και πιάνοντας το μικρόφωνο χιλιάδες (!) φορές, ξέροντας οτι όλα τον έσπρωχναν στο να αναλάβει την ηγεσία του κόμματος, αλλά ο ίδιος είναι λίγος. Γιατί, όπως είπε και ο Ρούσβελτ μπορείς να κοροϊδέψεις κάποιον για πολύ καιρό, πολλούς για λίγο καιρό, αλλά δε μπορείς να κοροϊδέψεις πολλούς για πολύ καιρό.

Και με τον Αλαβάνο να κάνει ό,τι έκανε και παλιόπτερα για να αναλάβει την ηγεσία του κόμματος. Μάχη χωρίς περιοροσμούς. Και δαχτυλίδι έδωσε, και το μέλλον προδιέγραψε και κουμάντο επιδιώκει να κάνει.

Ο Κουβέλης, από την άλλη πλευρά, θέλησε να προβάλει τη σοβαρότητα της ηλικίας με λόγο προσεκτικό και βαρύνοντα, ξέροντας οτι δε μπορεί να σύρει την άμαξα στη νέα εποχή. Το θέμα είναι αν χρειάζεται να δει κανείς τα πράγματα με το μάτι της νέας εποχής ή άν απαιτείται η σύνεση παλιότερων εποχών.

Γιατί, για πάρα πολλούς η επιλογή Τσίπρα έχει κάτι το ευτελές, το αστείο, το γελοίο θα πουν πολλοί. Την επικράτηση του κενού...

You Might Also Like

0 σχόλια