ΡΙΧ'ΤΟ DVD ME SPEAKER ΤΟΝ ΚΩΣΤΑΛΑ!

By Παρασκευή, Φεβρουαρίου 22, 2008

Τι με έπιασε; Τι θέλετε να με πιάσει... Έχω βίτσια, αλλά αν είναι να κάθομαι να βλέπω τη Ντόρα να παίζει μπάλα στο Σκοπιανό, προτιμώ να βλέπω το Ζαχόπουλο να πηδάει!
Ναι ρε φίλε, αυτό προτιμώ. Είναι όπως όταν γουστάρεις το ποδόσφαιρο και βλέπεις ένα μάτς που είναι καταφανέστατα στημένο, δε σου τη δίνει και προτιμάς να δεις ...γκόλφ;
Αυτό έπαθα κι εγώ... Μού'ρθε και πάλι να δω το κωλο-DVD και μάλιστα στη ΝΕΤ, με speaker τον Κωστάλα. Για να γουστάρω...
Δε γουστάρω τα στημένα παιχνίδια... Μου έμεινε απωθημένο από την εποχή που έστηνα, ή έστω συμμετείχα σε στήσιμο ο ίδιος... Από τότε με απωθούν.
Βέβαια και οι τσόντες το ίδιο, ειδικά αν είναι αισχρής αισθητικής. Όμως, αν είναι να διαλέξω, διαλέγω το χοντρό ασυζητητί!
Άσε που με τον Κωστάλα, όλα παίρνουν μια άλλη διάσταση: τι pas-de-deux, τι διπλό φλιπ θα λέει, φαντάζεστε πως θα είναι; Όσο για τα επίμαχα σημεία, εκεί που, μεθυσμένος από ηδονή ο χοντρός λέει τα ...χοντρά, θα επεμβαίνει ο Κωστάλας και θα τα εμφανίζει σα λογοτεχνικά δοκίμια:
"...Γιατί η ψυχή έχει τους δικούς της νόμους, που η λογική αγνοεί. Η ανθρώπινη φύση, μέσα στην πολυπλοκότητά της προσδίδει στον Άνθρωπο τη δύναμη της επιλογής. Τη δύναμη να σταθεί ενάντια στα δεδομένα, να αντιμετωπίσει με σθένος και έπαρση μπλαμπλαμπλαμπλα......".
Κυρίως όμως, θέλω να ακούσω το κωλο-DVD επιτέλους, για να σπάσω τον τσαμπουκά των ηλιθίων που εξαφανίστηκαν εδώ και δυό μήνες και εμφανίζονται τώρα πάλι κάνοντας δηλώσεις από θέση ασφαλείας για το Σκοπιανό. Τους αρουραίους, τους τερμίτες, τους άθλιους που μοστράρονται ξανά... Γιατί το DVD τους φτύνει όλους κατάμουτρα, μαζί με το ρήτορα με τη μεγάλη γλώσσα. Και γιατί, όλοι τους είναι Ζαχόπουλοι...

You Might Also Like

1 σχόλια