ΤΟ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ ΡΕΥΜΑ STATUS SYMBOL!

By Σάββατο, Μαρτίου 08, 2008

Τι συμβαίνει; Δεν έχετε ρεύμα; Και μάλιστα από το πρωί; Και είναι η 5η συνεχόμενη ημέρα που υπάρχουν διακοπές ρεύματος λόγω της απεργίας στη ΔΕΗ; Τότε, προφανώς, δεν ανήκεε στην τάξη των ευκατάστατων ελλήνων!

Διότι, πλέον, το ηλεκτρικό ρεύμα αποτελεί status symbol! Ναι, σωστά διαβάσατε! Διότι, αν ρίξετε μια προσεκτική ματιά, θα δείτε οτι διακοπές ρεύματος γίνονται μόνο στις συνοικίες όπως η δική σας! Δε γίνονται διακοπές στην Πολιτεία, στην Εκάλη, στο Καπανδρίτι...
Ως πολυμήχανοι Έλληνες καταφέραμε να εξελίξουμε ακόμη και το θεσμό της απεργίας! Είμαστε οι πρώτοι που ανακαλύψαμε τις ΤΑΞΙΚΕΣ ΑΠΕΡΓΙΕΣ! Απεργίες που αγγίζουν κατ'επιλογήν μόνο κάποιες τάξεις της ελληνικής κοινωνίας και όχι όλες τις τάξεις...
Ενώ εσείς ψάχνετε αφελώς να καταλάβετε ποιός είναι υπεύθυνος για τις διακοπές ρεύματος, οι απεργοί ή η διοίκηση της ΔΕΗ, τα δυό τους, από κοινού, αποφασίζουν σε ποιούς θα δώσουν ρεύμα και σε ποιούς όχι, δίνοντας ανάγλυφα την εικόνα της Ελλάδας, όπως την οραματίζεται ο Καραμανλής: την Ελλάδα των λίγων πλουσίων και των πάμπολλων φτωχών!

Άντε βρε, και του χρόνου να δοθεί το βραβείο STATUS ΔΕΗ, σ'αυτόν που κατά τη διάρκεια της προηγούμενης χρονιάς δεν έμεινε χωρίς ρεύμα ούτε ένα λεπτό!

You Might Also Like

0 σχόλια