NA ΓΙΑΤΙ ΧΩΡΙΣΕ Η MADONNA...

By Πέμπτη, Οκτωβρίου 16, 2008

Είναι γεγονός! Λίγο μετά την ιστορική της συναυλία στην Ελλάδα η Madonna ανακοίνωσε το χωρισμό της από τον (αείμνηστο πλέον) Γκάι Ρίτσι (φωτο), μετά από 7 χρόνια γάμου (φαγούρας?).

Επειδή μας ενδιαφέρει το τι κρύβεται πίσω από κάθε είδηση, ψάξαμε ενδελεχώς να μάθουμε τις πραγματικές αιτίες του χωρισμού της Madonna. Διότι, είναι μεγάλη σύμπτωση το οτι χωρίζει αμέσως μετά από την πρώτη της συναυλία στην Ελλάδα! Και διότι, "όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει και φωτιά"!
Έτσι λοιπόν, από αποκλειστικές μας πηγές ανακαλύψαμε οτι η Madonna πήρε την απόφαση να χωρίσει οριστικά από το σύντροφό της μετά τη συναυλία της στην Ελλάδα. Στην πραγματικότητα, η διεθνής σταρ βρέθηκε στη σουίτα του ξενοδοχείου της (στην ίδια που έκανε νύχτα του μέλιτος η Μιμή Ντενίση!), λίγο πριν τη συναυλία, να παίζει με το τηλεκοντρόλ και να ζαπάρει στα ελληνικά κανάλια. Ξαφνικά, εκεί που ζάπαρε, πήρε το μάτι της τον Κώστα Καραμανλή. Φώναξε αμέσως το διευθυντή του ξενοδοχείου και τον ρώτησε:
-"Hey, motherfucker, who's that man on the TV?".
-"Δε γκρικ πράιμ μίνιστερ, μίστερ Καραμανλής", της είπε αυτός, σε άψογα ελληνοαγγλικά.
-"Are all greeks that handsome and beautiful?", συνέχισε η σταρ.
-"Γιες", της απάντησε ο μάνατζερ, ελπίζοντας σε υψηλό φιλοδώρημα.
-"Then, why on hell am I staying married with that crap, Guy Ritchie?", αναφώνησε η αυτού εξοχότης και έδιωξε το μάνατζερ συγχισμένη και χωρίς φιλοδώρημα!
Το διαζύγιο είχε ήδη αποφασιστεί...

You Might Also Like

0 σχόλια