ΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ?

By Παρασκευή, Ιανουαρίου 30, 2009

Ε λοιπόν, υπάρχει άνθρωπος που θέλει να είναι Καραμανλής! Και δεν είναι άλλος από τον πρόεδρο του Εθνικού Συμβουλίου Παιδείας Θάνο Βερέμη.

Το δήλωσε ο ίδιος στα ΜΜΕ, όταν, θέλοντας να επισημάνει οτι ιεραρχικά προϊσταται του κ. Μπαμπινιώτη, νέου προέδρου του Συμβουλίου Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (ΣΠΔΕ): "την ευθύνη του διαλόγου την έχει το ΕΣΥΠ και εγώ είμαι ο πρόεδρος του ΕΣΥΠ. Εγώ είμαι ο Καραμανλής του ΕΣΥΠ και ο κ. Μπαμπινιώτης είναι ο υπουργός Παιδείας του ΕΣΥΠ...", είπε ο κ. Βερέμης. Για να λάβει την απάντηση του κ. Μπαμπινιώτη: "Είναι όψιμος στην Παιδεία"...

Ο σκυλοκαβγάς γίνεται για την πρωτοκαθεδρία στο νέο εξεταστικό σύστημα για την εισαγωγή στα πανεπιστήμια. Αφού έβγαλαν και μέτρησαν ...τα χρόνια τους στο αντικείμενο οι δύο άνδρες, έριξαν το μπαλάκι στον υπουργό Παιδείας. Στον Αρούλη δηλαδή!

Ναι, στο Σπηλιωτόπουλο. Ο οποίος από το tabula rasa που είπε μόλις έγινε υπουργός αντελήφθη στιγμιαία σχεδόν οτι "μεγάλη μπουκιά φάε, μεγάλο λόγο μη λες"... Tabula rasa με τσαμπουκάδες και κατινιές, λίγο χλωμό το βλέπω... Εδώ φαγώνονται για το ποιός θα γράφει στον ...πίνακα!

Καραμανλής λοιπόν κι ο Βερέμης! Το μόνο που δεν ξέρουμε είναι αν ισχύει και το εννοιολογικά αυταπόδεικτο, βάσει των λεχθέντων του πρώην υπουργού Παιδείας κ. Στυλιανίδη: "μετά το Βερέμη, το ...χάος"!

Κι αν δε πιστεύετε τα παραπάνω, διαβάστε και το άρθρο της ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑΣ.

You Might Also Like

0 σχόλια