ΟΙ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ ΤΟΥ ΑΕΡΑ, ΟΙ ΚΟΥΤΟΦΡΑΓΚΟΙ ΚΑΙ Η "ΠΡΟΙΚΑ" ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ

By Παρασκευή, Μαρτίου 06, 2009

Και ξαφνικά όλοι βάλθηκαν να μας πείσουν οτι η MIG είναι η καλύτερη λύση για την Ολυμπιακή!


Από τον οίκο Lazard, την Εθνική, την Εμπορική και τη Alpha Bank ως συμβούλους τη κυβέρνησης, ως τους συλλόγους εργαζομένων στην Ολυμπιακή, ως τα ΜΜΕ, τα οποία ένα-ένα υποκύπτουν στον πειρασμό του να μπουν στο παιχνίδι - όχι φυσικά τα ίδια, αλλά τα αφεντικά τους...
.
Το στημένο παιχνίδι της απευθείας πώλησης του αερομεταφορέα, χωρίς καμία διαφάνεια, χωρίς σοβαρότητα και με κριτήρια και πρακτικές μαφίας κλείνει όπου νά'ναι και όλοι συνηγορούν στον προαναγγελθέντα θάνατο.
.
Για όσους δεν καταλαβαίνουν τι παίζεται, ας έρθουν να τα πούμε σε 1-2 χρόνια, όταν οι τιμές των αεροπορικών εισητηρίων εσωτερικού θα είναι ...στα ύψη, όταν το καρτέλ Βγενόπουλου-Βασιλάκη θα κρατά όμηρους όλους όσους θα θέλουν να πετάξουν, όταν η μοιρασιά της πίτας (που έχει ήδη γίνει στην πλάτη μας...) θα δείξει ποιός είναι ο χαμένος - κατι που μπορείτε να το δείτε και τώρα αμέσως, αν σταθείτε μπροστά σε έναν ...καθρέφτη!
.
Πρόκειται για άλλο ένα παιχνιδάκι "ελληνικού τύπου", όπου στόχος είναι να μπερδέψουμε τους κουτόφραγκους δημιουργώντας ένα ολιγοπώλιο με μορφή καρτέλ, κάτω από τη μύτη της Ε.Ε. Για άλλη μια φορά συμπεριφερόμαστε σα χωριάτες της Ευρώπης, κουτοπόνηροι και κυρίως αφελείς, αφού για να κονομήσουν κάποιοι, καταδικάζουμε έναν ολόκληρο λαό σε γενικευμένη ακρίβεια στις αεροπορικές μετακινήσεις εσωτερικού.
.
Και το χειρότερο είναι οτι για άλλα 30 χρόνια τουλάχιστον αποκτούμε νταβατζήδες στις μετακινήσεις μας, ως κληρονομιά της απόλυτα απατεωνίστικης συμπεριφοράς ενός συστήματος εξουσίας που χαρακτήρισε την εποχή Καραμανλή, ξεπουλώντας ακίνητα του δημοσίου, εθνικές επιχειρήσεις και εκμαυλίζοντας την πολιτική μας αντίληψη.

You Might Also Like

2 σχόλια