ΕΓΚΛΗΜΑ ΚΑΙ ΚΟΝΟΜΑ ΤΩΝ ΜΠΑΤΣΩΝ

By Παρασκευή, Μαρτίου 06, 2009

ΣΗΜΕΡΑ

Και για όσους δεν το κατάλαβαν, σήμερα είχαμε στη Βούλα μία έκρηξη αυτοκινήτου, τη στιγμή που πήγε να γυρίσει το κλειδί ο ιδιοκτήτης του, 62χρονος εισαγωγέας ενδυμάτων, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό του.
Παράλληλα, είχαμε την εκτέλεση 30χρονου στην Κυψέλη, από δύο επιβαίνοντες σε μοτοσυκλέτα.

ΧΘΕΣ
Χτες είχαμε το θανάσιμο τραυματισμό του 38χρονου αστυνομικού κατά τη διάρκεια καταδίωξης μετά από ληστεία, και τον αυτοτραυματισμό άλλου αστυνομικού.

Κατά μέσο όρο, έχουμε καθημερινά στην Αττική 5 μεγάλες ληστείες. Η έξαρση του μεγάλου εγκλήματος καθιστά την Αθήνα, αλλά και τις άλλες μεγάλες πόλεις μητροπόλεις του εγκλήματος, όπου η μαφία δρα ανεξέλεγκτα, οι χειροβομβίδες πέφτουν βροχή, οι εκτελέσεις είναι στην ημερήσια διάταξη, οι εκρήξεις, τα παγιδευμένα αυτοκίνητα, το γάζωμα με καλάσνικοφ, οι κλοπές οπλισμού, οι επιθέσεις, πυρπολήσεις, γκαζάκια, βιασμοί κλπ. καταντούν πλέον κοινοτυπία...

ΠΑΝΤΑ
Η ελληνική αστυνομία συνολικά, η νέα της ηγεσία, ο αναπληρωτής υπουργός Δημόσιας Τάξης, ο έλληνας πρωθυπουργός σας εύχονται άγριες ημέρες και ακόμη πιο άγριες νύχτες, ενώ σας υπόσχονται οτι με την κυβέρνηση αυτή ...δε θα πλήξετε!

Γιατί, η ελληνική αστυνομία είναι τρομερά απασχολημένη με το να πουλά προστασία στα νυχτερινά μαγαζιά, ακόμη και στα καφέ, όπου και ο πιο ασήμαντος μπάτσος βγάζει ένα καλό συμπλήρωμα εισοδήματος και μπορεί να αποπληρώσει τη BMW του!

Η ηγεσία της ελληνικής αστυνομίας είναι τρομερά απασχολημένη με τον εσωτερικό πόλεμο εξουσίας για να ασχοληθεί με τη μαφία που λυμαίνεται τη χώρα.

Η ηγεσία του υπουργείου έχει το νταλγκά της, προσπαθώντας να αναβιβαστεί σε υπουργό ο Μαρκογιαννάκης, να κρατήσει τα προνόμιά του ο Πάκης και να χαίρονται όλοι μαζί, στην υγεία των κορόιδων...

Ο έλληνας πρωθυπουργός ζει το μύθο του στην Ελλάδα! Βλέπει μια χώρα διαφορετική από αυτή που βλέπουμε όλοι μας! Δε βλέπει ληστείες, δε βλέπει δολοφονίες μαφιόζων, δε βλέπει απάτες, δε βλέπει ακάλυπτες επιταγές, δε βλέπει αισχροκέρδεια, δε βλέπει φτώχεια αφρικανικής εμβέλειας, δε βλέπει εξαθλίωση. Κι αν αυτός δε βλέπει, εμείς που βλέπουμε τι είμαστε; Μην το πειτε...

You Might Also Like

0 σχόλια