ΚΑΝΕ ΜΟΥ ΤΙΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ.COM

By Τετάρτη, Μαρτίου 04, 2009

"Δεν τα καταφέρνεις; Εδώ είμαστε εμείς"!


Με το σλόγκαν αυτό ξεκινά τη λειτουργία του αύριο ένα νέο site στο Internet, με την ονομασία Faismesdevoirs.com.
Πρόκειται για ένα γαλλόφωνο site το οποίο αναλαμβάνει να κάνει τις εργασίες των μαθητών, έναντι αμοιβής φυσικά! Αφορά τους μαθητές από την έκτη δημοτικού μέχρι και την τρίτη τάξη του Λυκείου.

Σύμφωνα με τους δημιουργούς του, το Faismesdevoirs.com θα αναλαμβάνει να λύσει προβλήματα μαθηματικών έναντι 2 ευρώ ανά πρόβλημα και θα κοστολογεί έως και 80 € την πλήρη έκθεση 10 σελίδων.
Ο χρόνος που θα απαιτείται για τη λήψη των σωστών απαντήσεων θα είναι από 24 έως 72 ώρες.Η πληρωμή θα γίνεται μέσω προπληρωμένων καρτών, μέσω πιστωτικών καρτών αλλά και μέσω SMS!
Οι "καθηγητές" που θα γράφουν τις εργασίες των μαθητών είναι και οι ίδιοι μαθητές σε Πανεπιστήμια και οικονομικές σχολές, οι οποίοι πληρώνονται με την ώρα, μεταξύ 15 και 45 €. Παράλληλα, η δουλιά τους θα βαθμολογείται από τους "πελάτες".
.
Ιδρυτής του site είναι ο 25χρονος Stéphane Boukris. Πιστός στη λογική οτι "όλα πωλούνται" πιστεύει οτι η ίδια η αγορά θα κρίνει αν υπάρχει θέση για μια τέτοια υπηρεσία ή όχι. Οι σύλλογοι των καθηγητών αντιδρούν στη λογική και την ύπαρξη του site, χωρίς όμως να μπορούν να το εμποδίσουν με κάποιο τρόπο.

You Might Also Like

0 σχόλια