ΟΙ ΕΘΝΙΚΟΙ ΜΑΣ ΚΟΥΜΠΑΡΟΙ!

By Τρίτη, Απριλίου 14, 2009

5,5 χρόνια και αναστολή μέχρι την έφεση για τους κουμπάρους ! Η δικαιοσύνη δεν είναι μόνο τυφλή αλλά και άκαρδη!
Τώρα πως θα μπορέσουν οι ταλαίπωροι να συνεχίσουν το ...έργο τους; Περιμένοντας την έφεση, στην οποία θα μειωθεί η ποινή τους σε επίπεδα σκόνης, δεν προλαβαίνουν να ξαναπιαστούν ούτε με έναν αξιοπρεπή εκβιασμό!


Η επαγγελματική τους καριέρα πάει χαμένη. Εξαιτίας ενός στραβοπατήματος, από αυτά που μπορούν να συμβούν στον καθένα, βρέθηκαν οι άνθρωποι να μη μπορούν να εξασκήσουν αυτό που ήξεραν να κάνουν καλύτερα από οτιδήποτε άλλο: να εκβιάζουν!

Τους αναγνωρίστηκε, λέει, ο "πρότερος έντιμος βίος". Είναι γεγονός οτι μέχρι τότε ούτε που τους είχε περάσει από το μυαλό να εκβιάσουν... Απλός εκτελωνιστής ο ένας, τίμιος και άσπιλος, έκανε τη δουλιά του όπως όλοι οι εκτελωνιστές, με ευθύτητα και ακεραιότητα...
Ο άλλος, κομματόσκυλο από μικρός, περιδιάβαινε θέσεις προσδοκώντας κάτι μεγάλο. Όταν του ήρθε, έτυχε και του βγήκε μπροστά αυτή η περίπτωση της ΜΕΒΓΑΛ - που δεν αφήνεται - και αναγκάστηκε να παίξει. Μπορεί να έχασε, αλλά τουλάχιστον έμαθε.

Τι πρότερος έντιμος βίος...Αυτό που έπρεπε να επιβραβευτεί είναι η βεβαιότητα μη έντιμου προσεχούς βίου! Γιατί, με τα καμάρια αυτά, το μόνο σίγουρο είναι αυτό! Και, για να μη γελιόμαστε, είναι τα γρανάζια που κινούν τους κομματικούς μηχανισμούς. Είναι οι εθνικοί μας κουμπάροι!

You Might Also Like

0 σχόλια