Η ΕΚΛΟΓΟΨΥΧΩΣΗ ΤΟΥ ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΥ

By Τρίτη, Απριλίου 14, 2009

Μετά από τόσον καιρό υπουργός υγείας, ο Δημήτρης Αβραμόπουλος επισκέφθηκε επιτέλους νοσοκομείο! Και μάλιστα αιφνιδιαστικά! Και έμεινε εκεί περίπου δύο ώρες. Αν αυτό δεν είναι προάγγελος εκλογών, δεν ξέρω τι άλλο μπορεί να είναι!

Πήγε λοιπόν ο ξεκούραστος Δημήτρης και ανακατεύθηκε με τους ασθενείς που περίμεναν στην ουρά ένας θεός ξέρει από ποιά ημερομηνία. Μάλιστα δημιουργήθηκε και θέμα, καθώς οι ασθενείς παρεξηγήθηκαν που ο Αβραμόπουλος είδε γιατρό πριν από αυτούς! Αυτός όμως τους είπε οτι είχε μέσον, και μάλιστα υπουργό!

Εν πάσει περιπτώσει, η ιατρική γνωμάτευση ήταν οτι ο υπουργός δεν έπασχε από τίποτα σοβαρό, απλώς είχε μια ελαφρά εκλογοψύχωση - μια ψυχασθένεια που προσβάλλει πολιτικούς εν όψει εκλογών και τους οδηγεί στην πραγματοποίηση αιφνιδιαστικών επισκέψεων. Μάλιστα οι γιατροί του είπαν οτι ο συνάδελφός του, κ. Δένδιας, έπασχε από την ίδια ασθένεια.

Του συνέστησαν συχνές εμφανίσεις του μπροστά στον καθρέφτη για τόνωση της αυτοπεποίθησής του και κυρίως να αποφεύγει παρόμοιες επισκέψεις σε νοσοκομεία... Καθησυχασμένος ο υπουργός αποχώρησε ευχαριστημένος για το επίπεδο των ελληνικών νοσοκομείων, και φεύγοντας δήλωσε στους δημοσιογράφους "να, εμένα με εξέτασαν αμέσως 7 γιατροί μέσα σε δύο ώρες, χωρίς να περιμένω καθόλου! Το σύστημα υγείας μας είναι απίθανο"!

You Might Also Like

0 σχόλια