1000 ΤΡΑΚΤΕΡ ΣΤΙΣ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ, ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗ ΜΥΤΗ ΤΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ!

By Παρασκευή, Ιουνίου 19, 2009

Αυτό που τα ελληνικά ΜΜΕ παρέλειψαν -επιμελώς- να πουν είναι οτι ο Κώστας Καραμανλής, συμμετέχοντας στη σύνοδο κορυφής της Ε.Ε. στις Βρυξέλλες βρέθηκε - όπως και όλοι οι υπόλοιποι ηγέτες - ενώπιον 1.000 τρακτέρ!

Τόσα περίπου συγκεντρώθηκαν στο κέντρο των Βρυξελλών, σε απόσταση 100 μέτρων από το χώρο της συνόδου! Οι αγρότες διαδηλώνουν για τη μείωση της τιμής του γάλακτος και συνεχίζουν τις ενέργειές τους και σήμερα, Παρασκευή, δεύτερη μέρα της συνόδου.

Εκεί, στο κέντρο της Ευρώπης, η επέλαση των τρακτέρ δε θεωρείται κάτι τόσο τρομακτικό , όπως συνέβη με τους αγρότες από την Κρήτη, οι οποίοι έφτασαν μέχρι το λιμάνι του Πειραιά και απωθήθηκαν ιδιαίτερα βίαια για να μην κατέλθουν με τα τρακτέρ στο κέντρο της Αθήνας!

Διαδηλώσεις βέβαια έγιναν και στις Βρυξέλλες, ωστόσο η αστυνομία δεν ξυλοφόρτωσε τους αγρότες - κάποιοι από τους οποίους ήρθαν από απόσταση 800 χιλιομέτρων (!) για να διαδηλώσουν - παρά το γεγονός οτι έκλεισαν απολύτως το κέντρο της πόλης για πάρα πολλές ώρες! Η αυριανή μέρα προβλέπεται εξίσου "θερμή". Παρόλα αυτά καμία απαγόρευση δεν επιβλήθηκε στους διαδηλωτές, οι οποίοι για μια ακόμη μέρα θα κλείσουν το κέντρο.
Μήπως πρέπει να τους στείλουμε το ...Μαρκογιαννάκη;

You Might Also Like

2 σχόλια