ΝΕΑ ΓΡΙΠΗ: ΜΙΑ ...ΜΕΓΑΛΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ!

By Τετάρτη, Νοεμβρίου 18, 2009

Για όσους αφελείς θεωρούν οτι η νέα γρίπη είναι πρόβλημα, είναι καιρός να μάθουν την αλήθεια: η νέα γρίπη όχι απλώς δεν είνα ιπρόβλημα, αλλά είναι και ευκαιρία για πολλά!

Για παράδειγμα, πείτε οτι αισθάνεστε πως κολλήσατε τη νέα γρίπη. Η πιο σωστή και χρήσιμη κίνηση μόλις αισθανθείτε τα πρώτα συμπτώματα είναι να πάτε να ...αγκαλιάσετε την πεθερά σας! Με το δείγμα αυτό αγαπης και εκτίμησης, αφενός κερδίζετε πόντους στην ενδο-οικογενειακή σκακιέρα, αφετέρου έχετε αυξημένες πιθανότητες πεθερο-απαλλαγής!

Αμέσως μετά, σηκωθείτε και πάτε να βρείτε αυτόν που σας δάνεισε εκείνο το μεγάλο ποσό. Σφίξτε του το χέρι με ζέση, και διαβεβαιώστε τον οτι κάνετε τα αδύνατα-δυνατά για να συγκεντρώσετε το ποσό και οτι σύντομα θα ξανάλθετε με ...τα χρήματα. Αν δεν κολλήσει γρίπη, το πολύ-πολύ να ...μη σας ξαναδεί!

Στη συνέχεια, σειρά έχει ο εργοδότης σας. 5 λεπτά συνύπαρξης στο χώρο, κι ένα ...τυχαίο βήξιμο λογικά είναι αρκετά για να τον ξαναδείτε μετά από δύο εβδομάδες τουλάχιστον...

Χρησιμοποιείστε τη νέα γρίπη για να μην περιμένετε σε ουρές στο σούπερ μάρκετ ή στην εφορία, για να κάθεστε στο λεωφορείο, για να μην παίρνει κι άλλη κούρσα ο ταξιτζής...

Η νέα γρίπη είναι ευλογία. ΑΛλάζει τις ανθρώπινες σχέσεις, διευκολύνει τις επαφές, επιλύει διαφορές. Δείτε την με αυτό το μάτι και θα αισθανθείτε διαφορετικά απέναντί της.

You Might Also Like

2 σχόλια