ΨΗΛΑ ΤΟΝ ΑΜΑΝΕ!

By Σάββατο, Μαρτίου 29, 2008

Πλάκα-πλάκα, έχουν απόλυτο δίκιο όσοι λένε οτι ο ΣΥΡΙΖΑ και ο "πρόεδρός" του, Alexis Τσίπρας έχουν πάρει ψηλά τον αμανέ! Ειδικά ο Τσίπρας, κοντεύει να ξεπεράσει σε αλαζονία ακόμα και το ...Ρουσόπουλο!

Παλιότερα αποφαινόταν περί της αριστεροσύνης του ΠΑΣΟΚ. Στη συνέχεια απαντούσε με ένα "ευχαριστούμε, δε θα πάρουμε" σε πρόταση συνεργασίας του ΠΑΣΟΚ. Τώρα πάλι συνεχίζει το βιολί του, δίνοντας μαθήματα στο ΠΑΣΟΚ σχετικά με το με τι θα πρέπει να ασχολείται. Συγκεκριμένα, δήλωσε οτι

"θα ήταν ωφέλιμο τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ, αντί να ασχολούνται με το τι δήλωσε ο Αλαβάνος, τι δήλωσε ο Τσίπρας, τι έκανε ο ΣΥΡΙΖΑ, το ένα τέταρτο του χρόνου αυτού να διέθεταν προκειμένου να ασχοληθούν με τα πραγματικά προβλήματα και την κυβερνητική πολιτική".

Εντάξει, όσα προβλήματα και να έχει το ΠΑΣΟΚ, δεν παύει να είναι η αξιωματική αντιπολίτευση, το κόμμα που κυβέρνησε για 20 χρόνια και που στηρίζεται από εκατομμύρια έλληνες. Ο ΣΥΡΙΖΑ, που στις προτελευταίες εκλογές ούτε καν μπήκε στη Βουλή, σήμερα, δημοσκοπική αδεία, επαίρεται και, μέσω του νέου του προέδρου κάνει και συστάσεις στο ΠΑΣΟΚ. Ό,τι και να αισθάνεται κανείς για το ΠΑΣΟΚ, δε μπορεί παρά να αποδοκιμάσει την έκφραση αυτή υπεροψίας και έλλειψης σεβασμού.

You Might Also Like

3 σχόλια