ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΚΑΙ ΧΥΔΑΙΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ

By Παρασκευή, Μαρτίου 06, 2009

Πιστός στις αρχές και τις οικονομικές πρακτικές του, ο Ανδρέας Βγενόπουλος εκβιάζει οτι αν δεν πέσουν σήμερα οι υπογραφές με το ελληνικό δημόσιο για την εξαγορά της Ολυμπιακής θα αποσυρθεί!

Η πρακτική του οικονομικού τσαμπουκά, χωρίς καμία αιδώ, για έναν νεόκοπο οικονομικό παράγοντα με κεφάλαια αμφιβόλου προέλευσης. Επιχειρηματικές πρακτικές που, στο όνομα των συμφερόντων, προκαλούν το κοινό αίσθημα, δημιουργώντας προηγούμενο και κυρίως αδιαφορώντας για τις εντυπώσεις. Το κυνήγι του κέρδους στην πιο χυδαία του μορφή.
Όχι βέβαια οτι η πρόταση της Aegean ή της Chrysler Aviation διαφοροποιούνται, απλά δεν έχουν προλάβει να εκδηλωθούν με τον τρόπο αυτό ...ακόμη.

Το μόνο που ξεχνά ο κ. Βγενόπουλος είναι οτι η Ολυμπιακή είναι μια εταιρία που ανήκει στο ελληνικό δημόσιο, στον ελληνικό λαό δηλαδή και θα βρίσκεται πάντα στο μικροσκόπιο για κάθε του επιλογή. Αν θεώρησε ο κ. Βγενόπουλος οτι αγοράζοντας την Ολυμπιακή αγοράζει και το δικαίωμα να τη διαχειρίζεται όπως αυτός νομίζει, μάλλον ονειρεύεται. Και μπορεί το όνειρο να εξελιχθεί σε εφιάλτη...

You Might Also Like

0 σχόλια