ΜΠΛΟΓΚΟΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ...

By Παρασκευή, Δεκεμβρίου 21, 2007

Είναι ο πρώτος ίσως (;) ΜΠΛΟΓΚΟΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ αλλά ο σκοπός αξίζει τον κόπο.

Λοιπόν, ξεκινάμε τη συγκέντρωση χρημάτων για να βοηθήσουμε τον πρώην υπουργό Βασίλη Μαγγίνα να πληρώσει το πρόστιμο των 112.156 + 52.782 € που του επέβαλε η πολεοδομία για το αναψυκτήριο-σπίτι του στο Κορωπί.

Δεν ξέρω τι με έπιασε. Πείτε το τύψεις, πείτε το πνεύμα των Χριστουγέννων, πάντως νομίζω οτι πρέπει να δείξουμε συμπαράσταση και αλληλεγγύη και εν ανάγκη να διαδηλώσουμε κιόλας αν χρειαστεί για τον πρώην υπουργό. Θεωρώ οτι είναι αρκετό που έχασε οφίτσια και λιμουζίνες, ένα τέτοιο πρόστιμο είναι απάνθρωπο. Τώρα πως θα πληρώνει Ινδούς και Πακιστανούς, μου λέτε ;

Όλα αυτά βέβαια, υπό την προϋπόθεση οτι ο Βασίλης Μαγγίνας δε θα κάνει έφεση κατά της απόφασης. Λέτε να κάνει ; Αλλά και να κάνει, δε θα αφήσω το κακό πνεύμα να κυριαρχήσει επάνω μου. Πρέπει να βοηθήσουμε.

Τώρα πάλι, με την έφεση μπορεί να κατεβεί το πρόστιμο, οπότε... Τέλος πάντων, ας κρατήσει τα υπόλοιπα αν μαζευτούν πιο πολλά, για να διατηρήσει το στάνταρ διαβίωσης που είχε πριν το "ξήλωμά" του...

Αν όμως του χαριστεί το πρόστιμο ; Ελλάδα είναι εδώ, όλα είναι πιθανά. Ε καλά, δε θα είναι πρώτη φορά που τα χρήματα από τηλε-μπλογκο-μαραθώνιο πάνε χαμένα... Ένα Βασίλη τον έχουμε... Αυτή η αντικαταστάτριά του, η Φάνη, δεν είναι καθόλου μα καθόλου μαγγίνα !
.
Σχετικά posts:

You Might Also Like

3 σχόλια