ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ ΚΕΙΜΕΝΑ

By Πέμπτη, Νοεμβρίου 01, 2007


"...πήγαινα στη λαϊκή να βρω κάτι τομάτες,
μα βρήκα κάτι κολλητούς και πιάστηκα στις φράπες,..."

"...Αυτοκτονικός ιδεασμός
Κυβερνητικός ιδεασμός
Σοσιαλιστικός ιδεασμός..."

"Ο βασιλεύς Κάραμαν ήταν στην αίθουσα του Θρόνου μαζί με τη βασίλισσα και τα βασιλικά τέκνα και άκουγαν το βασιλικό τροβαδούρο Λουδοβίκο των Ανωγείων που εξυμνούσε τις αρετές της βασίλισσας, σε μια μπαλάντα που είχε ξεκινήσει να τραγουδά πριν από τρεις ημέρες..."

"...Παρά το γεγονός οτι η κίνησή του αυτή παρεξηγήθηκε από πολλούς, ο κ. ΜΑΓΓΙΝΑΣ δεν πτοήθηκε και αποφάσισε να παραχωρήσει και την κύρια κατοικία του για τη φιλοξενία Κούρδων λαθρομεταναστών, αποφασίζοντας να μείνει ό ίδιος σε ΣΚΗΝΗ (βλ. φωτογραφία), ακολουθώντας το παράδειγμα του Μουαμάρ Καντάφι..."

",,Λένε συχνά οτι τα καλύτερα σενάρια τα φτιάχνει η ζωή. Ο Aleksander Kudajczyk σήμερα καθαρίζει για τελευταία φορά τους διαδρόμους του Πανεπιστημίου της Γλασκώβης. Κάπου εδώ τελειώνει και η περίοδος όπου ζούσε με 600€ το μήνα στην πόλη της Σκωτίας..."

"...Σύμφωνα με αποκλειστικές μας πληροφορίες, μεγάλη αστυνομική επιχείρηση βρίσκεται σε εξέλιξη αυτή τη στιγμή στα Ζωνιανά, με στόχο τον εντοπισμό και τη σύλληψη του Μπομπ Σφουγγαράκη. Όπως έγινε γνωστό, ο υπεράνω κάθε υποψίας γνωστός ηθοποιός είναι στην πραγματικότητα ο εγκέφαλος του συνδικάτου του εγκλήματος, της Μαφίας των Ζωνιανών..."

"...1. Όσο πιο ψηλά, τόσο πιο καλά. Προσφάτως απεδείχθη οτι ακόμη και άπό τον 4ο δεν είναι σίγουρο το μοιραίο..."

"...6. Μην κάνετε sex. Τα προφυλακτικά ακριβαίνουν γιατί παράγονται από πετρέλαιο. Ανακαλύψτε και πάλι τις χαρές της χειρωνακτικής εργασίας..."

"...2. Μη ντύνεστε. Αφού ο απώτερος στόχος των αντρών αφενός είναι να σας γδύσουν και αφετέρου και σεις ντυμένες όντας κάνετε φιλότιμες προσπάθειες να τα βγάζετε έξω όλα, είναι καιρός να απαλλαγείτε από το βάσανο αυτό και να απαλλάξετε και τους αδέξιους από τη δυσκολία ανοίγματος του σουτιέν..."

"...2. Μην παίρνετε βιάγκρα. Έτσι κι αλλιώς η γιαγιά δε θα σας κάτσει και θα μείνετε σε κατάσταση "μπουκάλας" εντελώς άσκοπα..."

"...Έτσι, ο φετινός νικητής του βραβείου Υπουργικής Αλαζονείας "ΧΡΥΣΟ ΠΑΓΩΝΙ 2007" αναδεικνύεται ο κ. Θεόδωρος Ρουσόπουλος..."

"...Η εμπειρία πολλών χωρών της Ευρώπης, που υποδέχτηκαν οικονομικούς μετανάστες δείχνει οτι κάποια στιγμή τό θέμα γίνεται φλέγον και η ένταξή τους στη ζωή της χώρας προτεραιότητα. Όσο και να θέλει η Ελλάδδα να εθελοτυφλεί, θα έρθει η στιγμή που θα πρέπει να κάτσει στο τραπέζι και να ψάξει λύσεις σε φλέγοντα ζητήματα ενσωμάτωσης..."

"...Ο Αστερίξ ήταν έλληνας, λεγόταν Αστεριξάκης και ζούσε στα Ζωνιανά της Κρήτης! Το ΜΟΝΟ χωριό που αντιστεκόταν στους βάρβαρους!..."

"...Γλυστράμε legato επάνω σε απλωμένα στον ήλιο συναισθήματα, όχι μόνο δικά μας, όχι μόνο κανενός..."

"...Ε, λοιπόν ναι, οι ελληνικές τομάτες βλέπουν Πάμε Πακέτο. Οπως βλέπουν και Μπουκιά και Συχώριο, Αλ Τσαντίρι Νιούζ, το Κόκκινο Δωμάτιο (λόγω χρώματος) και πολλά άλλα..."

"...Κινείσαι όπως σκέφτεσαι. Μιλάς όπως ανασαίνεις. Χορεύεις όπως νιώθεις..."

"...Μήπως δε ζούμε στην "ωραιότερη χώρα του κόσμου"; Η αναγωγή του τυχαίου αυτού γεγονότος σε αποτέλεσμα εθνικής μαγκιάς δίνει ένα ακόμα δείγμα της έντονης βεβαιότητάς μας για το προδιαγεγραμμένο της μοίρας μας..."

You Might Also Like

0 σχόλια